Zorgboerderij Breukelaar   

omdat iedereen uniek is!

Wie zijn wij

Wij zijn Michiel Heideman en Susanne Stevens en runnen samen de dagbesteding op onze zorgboerderij. Naast ons staan nog een aantal begeleiders en vrijwilligers die ons helpen met de begeleiding van de deelnemers. Onze zorgboerderij gelegen aan de krommestraat, ligt in het buitengebied van Westendorp. Westendorp is een klein dorp dat ligt in de Oude-IJsselstreek, een van de gemeentes in de Achterhoek. De familie Breukelaar(voorouders van de huidige eigenaren) heeft in 1909 de boerderij gebouwd en er is nog veel van de oude stijl te zien binnen en buiten. Via een eigen weg is de boerderij te bereiken, hierover komt alleen bestemmingsverkeer waardoor spelen overzichtelijk en veilig blijft. 

We zijn een familiebedrijf en zetten ons met het hele gezin in voor de begeleiding en klusjes op de boerderij. Ieder van ons heeft zijn eigen inbreng en opleiding. In 2009 zijn we gestart met het bieden van dagbesteding aan volwassenen en kinderen met een beperking. We vinden het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op de boerderij en zichzelf kan zijn.

Ons Team

Wie zijn wij?

Wij zijn Michiel Heideman en Susanne Stevens en runnen samen de dagbesteding op de zorgboerderij. Naast ons staan nog een aantal begeleiders en vrijwilligers die ons helpen met de begeleiding van de deelnemers.  

Dit is ons team:

Begeleiders volwassenen en jeugd;

Michiel, Susanne, Nanda, Danielle, Daphne

Met de begeleiders kunt de zaken rondom de deelnemer bespreken, een van hen is altijd aanwezig.

De begeleiders zijn verantwoordelijk voor de dagbesteding en de invulling hiervan. Verder schrijven zij de rapportage, dragen zorg voor het uitvoeren van het zorgplan en de ontwikkeling van de deelnemer.

Vrijwilligers;

Adry, Manja, Gerrie en Hennie

Onze vrijwilligers ondersteunen de begeleiders op verschillende manieren. Dit kan zijn met vervoer van deelnemers, hulp bij klusjes zoals tuinwerkzaamheden en andere buiten klussen, huishoudelijke klusjes en voor extra ondersteuning op de groep.

Creatief;

Ageeth

Zij verzorgt 1 ochtend in de week de creatieve activiteiten. De gemaakte spullen zijn vaak te koop.

Kwaliteitsondersteuners;

Nikki en Jilke

Nikki zal u zelf niet veel zien op de dagbesteding. Ze heeft een belangrijke rol in het proces van begeleiding. Zij zal meekijken met het zorgplan wat gemaakt word voor u of uw familielid. Ze zal gevraagd en ongevraagd advies geven aan de begeleiding van de zorgboerderij. Ze heeft dus een controlerende rol in de kwaliteit van zorg. Indien nodig kunnen we naast Nikki ook nog een gedragsdeskundige inschakelen. Dit gaat dan via de coöperatie Boer en Zorg of via de stichting die betrokken zijn bij de dagbesteding op de zorgboerderij.

Jilke heeft een skj registratie en is nauw betrokken bij de intake procedure.

 Vertrouwenspersoon;

Tinie

Tinie is onze vertrouwenspersoon van de zorgboerderij. Heeft u een klacht of zit u ergens mee en lukt het niet om dit met een van de begeleiders te bespreken dan kan u Tinie hiervoor bellen.

Haar contact gegevens zijn: Tinie Stevens van Tinie Support, 06-18540465

Deze staan ook vermeld in de klachtenprocedure, hierin kunt u alle stappen lezen die u kan nemen. 

E-mailen
Bellen