Zorgboerderij Breukelaar   

omdat iedereen uniek is!

Ons team

Michiel Heideman en Susanne Stevens
Daniëlle Eelderink
Nanda Masselink
Daphne van der Sluis

Begeleiders volwassenen en jeugd

Michiel, Susanne, Nanda, Danielle, Daphne, Mick

Met de begeleiders kunt de zaken rondom de deelnemer bespreken, een van hen is altijd aanwezig.

De begeleiders zijn verantwoordelijk voor de dagbesteding en de invulling hiervan. Verder schrijven zij de rapportage, dragen zorg voor het uitvoeren van het zorgplan en de ontwikkeling van de deelnemer.

Danielle en Susanne  zijn verantwoordelijk voor de intake, evaluaties en  zorgplannen. Danielle verzorgt dit alles voor de jeugd. Susanne voor de volwassenen. Danielle is daarnaast verantwoordelijk voor de ambulante thuisondersteuning voor zowel de volwassenen als de jeugd. 

Nanda, Daphne, Michiel en Mick staan op de groep.

Michiel verzorgt de administratie rondom de indicaties en registraties. 

Vrijwilligers

Adry, Ageeth, Gerrie en Hennie

Onze vrijwilligers ondersteunen de begeleiders op verschillende manieren. Dit kan zijn met hulp bij klusjes zoals tuinwerkzaamheden en andere buiten klussen, huishoudelijke klusjes en voor extra ondersteuning op de groep. 

Ageeth verzorgt 1 ochtend in de week de creatieve activiteiten. De gemaakte spullen zijn vaak te koop.

Kwaliteitsondersteuner

Nikki

Nikki zal u zelf niet veel zien op de dagbesteding. Ze heeft een belangrijke rol in het proces van begeleiding. Zij zal meekijken met het zorgplan wat gemaakt word voor u of uw familielid. Ze zal gevraagd en ongevraagd advies geven aan de begeleiding van de zorgboerderij. Ze heeft dus een controlerende rol in de kwaliteit van zorg. Indien nodig kunnen we naast Nikki ook nog een gedragsdeskundige inschakelen. Dit gaat dan via de coöperatie Boer en Zorg of via de stichting die betrokken zijn bij de dagbesteding op de zorgboerderij.

 Vertrouwenspersoon

Laura

Laura is onze vertrouwenspersoon van de zorgboerderij. Heeft u een klacht of zit u ergens mee en lukt het niet om dit met een van de begeleiders te bespreken dan kan u Laura hiervoor bellen.

Haar contact gegevens zijn: Laura Berendsen: 06-53514077

Deze staan ook vermeld in de klachtenprocedure, hierin kunt u alle stappen lezen die u kan nemen. 

E-mailen
Bellen